Call us  M: 06-51262063 T: 013-4681348

Wandelboslaan 30 5042 PD Tilburg Dienstencentrum "Welzijn West"

Natuurgeneeskunde

De natuur is al duizenden jaren een bron van geneeskracht, waarvan vele generaties dankbaar massagetherapiegebruik hebben gemaakt. Hippocrates (de vader van de moderne geneeskunde) was de eerste geneesheer die aangaf dat ziekten ontstaan vanuit natuurlijke oorzaken (vanuit het lichaam en omstandigheden) in plaats van bovennatuurlijke oorzaken. Hij gebruikte kruiden, voeding en natuurlijke therapieën, zoals massage en kleibaden om zijn patiënten helpen te herstellen. Een van zijn meest beroemde uitspraken is: “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”.

Mijn werkgebied omvat diverse massagetechnieken, zowel curatief als preventief, Kruidentherapie, Aromatherapie en Kleitherapie. Op de blogpagina vindt u beschrijvingen van de therapieën, hun oorsprong, toepassing en werking. Welke van deze therapie het beste past bij het beeld van uw klachten wordt in overleg met u besloten tijdens de intake/eerste behandeling. Kijk gerust even rond, misschien kan ik ook voor u iets gaan betekenen. Ik hoop dat ik u mag/kan helpen uw balans te herstellen.

Ik stel mijn kennis ten behoeve van allen die het nodig hebben en beoefen mijn beroep uit met respect voor anderen.

Ik wil benadrukken, dat de toepassing van natuurgeneeskundige therapie geen vervanging is van de reguliere geneeskunde. U dient, te allen tijden, eerst uw huisarts en of een specialist  te raadplegen.

Informatie over de kosten van de behandelingen vindt u op de Tarieven pagina.