Call us  M: 06-51262063 T: 013-4681348

Wandelboslaan 30 5042 PD Tilburg Dienstencentrum "Welzijn West"

Even voorstellen: Wie ben ik.

Deel het met je vrienden!

Margaret Szklarek

Mijn naam is Margaret Szklarek, geboren in Torun, Polen en sinds 1989 woonachtig in Nederland. De liefde voor natuurgeneeskunde is mij met de paplepel ingegoten. In mijn ouderlijke huis was het vanzelfsprekend om kruiden, cupping, modderbaden, massages en dergelijke toe te passen in tijden van ziektes of nood. Ook de huisartsen van toen adviseerden het ons.

De liefde om mij professioneel hiermee bezig te houden is ontstaan toen ik mijn man, Gerard, leerde kennen. Hij had een eigen massagepraktijk in Amsterdam. Hier heb ik, in 1990, mijn eerste ‘kneepjes’ geleerd.

Mijn huidige praktijk heb ik in 2006 geopend. Tot op de dag van vandaag ben ik gelukkig en dankbaar dat wat eens als een hobby is begonnen mijn levensroeping is geworden.
In al die jaren heb ik verschillende opleidingen en talloze cursussen gevolgd. Mijzelf kennende zal het hierbij niet blijven. Het mooiste van mijn beroep is dat ik nooit uitgeleerd raak, dat ik gedreven wordt om steeds meer te leren en beter te worden in wat ik doe. Zodat ik de mensen die bij mij komen met hun problemen en kwaaltjes kan helpen hun lichamelijke en/of emotionele balans te herstellen.

Opleidingen:

 • Klassieke Acupunctuur – Acupuncturist
 • Medische Basiskennis – CPION geaccrediteerd
 • Massagoloog – Meester in massagekunde (14 massagetechnieken)
 • Westerse kruidengeneeskunde
 • Aroma therapeut
 • Bach Bloesem therapeut
 • Dorn therapeut
 • Massage bij kanker therapeut

Bijscholingen:

 • Pols diagnostiek, Francis Turner – OTCG
 • Effectief pijn behandelen met acupunctuur, deel 1, 2 en 3 – Academie voor Chinese Geneeswijze ‘Qing Bai’
 • Abdominal Acupuncture for pain, David Shipsey – eLotus Institute
 • Yamamoto New Scalp Acupunctuur (YNSA), David Bomzon – ICZO
 • Fast pain relief with Tung’s Acupuncture (1 & 2), Henry MaCann – eLotus Institute
 • TCM Behandeling voor Diabetes, Prof. Ni Qing, Guang An Men Ziekenhuis Beijing – Academie Bo – Yi