Call us  M: 06-51262063 T: 013-4681348

Wandelboslaan 30 5042 PD Tilburg Dienstencentrum "Welzijn West"

Even voorstellen: Wie ben ik.

Margaret Szklarek

Mijn naam is Margaret Szklarek, geboren in Torun, Polen en sinds 1989 woonachtig in Nederland. De liefde voor natuurgeneeskunde is mij met de paplepel ingegoten. In mijn ouderlijke huis was het vanzelfsprekend om kruiden, cupping, modderbaden, massages en dergelijke toe te passen in tijden van ziektes of nood. Ook de huisartsen van toen adviseerden het ons.

De liefde om mij professioneel hiermee bezig te houden is ontstaan toen ik mijn man, Gerard, leerde kennen. Hij had een eigen massagepraktijk in Amsterdam. Hier heb ik, in 1990, mijn eerste ‘kneepjes’ geleerd.

Mijn huidige praktijk heb ik in 2006 geopend. Tot op de dag van vandaag ben ik gelukkig en dankbaar dat wat eens als een hobby is begonnen mijn levensroeping is geworden.
In al die jaren heb ik verschillende opleidingen en talloze cursussen gevolgd. Mijzelf kennende zal het hierbij niet blijven. Het mooiste van mijn beroep is dat ik nooit uitgeleerd raak, dat ik gedreven wordt om steeds meer te leren en beter te worden in wat ik doe. Zodat ik de mensen die bij mij komen met hun problemen en kwaaltjes kan helpen hun lichamelijke en/of emotionele balans te herstellen.

Opleidingen:

Klassieke Acupunctuur – Acupuncturist
Medische Basiskennis – CPION geaccrediteerd
Massagoloog – Meester in massagekunde (14 massagetechnieken)
Westerse kruidengeneeskunde
Aroma therapeut
Bach Bloesem therapeut
Dorn therapeut
Massage bij kanker therapeut